Jan Vos, de specialist in Sierbestrating van Groningen

Uw specialist in sierbestrating

Bent u op zoek naar een specialist in sierbestrating? Zoek dan niet verder, Jan Vos bestratingen uit Groningen is al 25 jaar de specialist in sierbestrating. Ook in de omgeving van Drenthe help ik u graag met uw sierbestrating. Door mijn 25 jaren aan ervaring is mij geen klus meer te gek. In 25 jaar ben ik al zoveel klussen tegengekomen dat ik gespecialiseerd ben in lastige en complexe klussen betreffende sierbestrating. Welke stenen u ook kiest, groot, klein, glad of ruw. Verharding of half verharding, donker, licht, rond of vierkant. Ik zorg ervoor dat uw sierbestrating er strak en helemaal netjes bij ligt.

Jan Vos Bestratingen in Groningen, net dat beetje extra inzicht

Doordat Jan Vos Bestratingen voor u het totale plaatje kan verzorgen heb ik net dat beetje extra inzicht dan de gewone stratenmaker. Ik houd rekening met de omliggende factoren en neem alles mee in mijn overwegingen. Ik houd bijvoorbeeld rekening met de zorg voor de natuur rond de sierbestrating, daarnaast heb ik een perfectionistisch oog voor de afwerking. Het is pas klaar als u tevreden bent met de sierbestrating die er gelegd is. 

Strakke sierbestrating - Ter Apel, Groningen

Strakke sierbestrating nodig? Vraag Jan Vos Bestratingen uit Groningen

Heeft u advies nodig betreffende sierbestrating? U kunt mij altijd vragen, door mijn 25 jaren aan ervaring kan ik u goed adviseren.

Ik kan u goed adviseren wat betreft uw sierbestrating. Heeft u bijvoorbeeld al nagedacht of u kiest voor half verharding of verharding? Half verharding (schelpen, grind etc.) is beter waterdoorlatend en vaak goedkoper dan verharding, maar er kunnen ook nadelen zijn. Zo kunnen de steentjes zich gemakkelijk verplaatsen en zijn bladeren in de herfst vaak moeilijker te verwijderen.

Vraag direct uw adviesgesprek aan met Jan Vos Bestratingen uit Groningen

Heeft u interesse in een vrijblijvend en uitgebreid adviesgesprek over de legging van uw sierbestrating? Vul het formulier dan in aan de linkerkant van de pagina. U krijgt binnen 24 uur reactie van ons. 

Jan Vos Bestratingen

Sitemap

 Strakke sierbestrating ook iets voor u?

*Binnen 24 uur reactie

Foto's ZuidlarenFoto's ZuidlarenFoto's ZuidlarenFoto's ZuidlarenFoto's ZuidlarenFoto's Zuidlaren
Jan Vos bestratingenJan Vos bestrating Groningen(Sier)bestrating Ter ApelJan Vos Ter ApelBestratingen Jan Vos Ter Apel