Bestratingen en rioleringswerkzaamheden voor Jan VosVoorstellen

Je hebt van die vakmensen die al op jonge leeftijd weten waar ze goed in zijn. Zo is het ook gegaan met Jan Vos, die op zijn vijftiende al wist dat hij stratenmaker wilde worden. “Ook al ben ik gediplomeerd stratenmaker, het is een vak wat je vooral in de praktijk moet leren”, zegt Jan Vos, sinds kort voor zich zelf begonnen met ‘Jan Vos Bestratingen’, gevestigd aan de Bosanemoon 2 in Ter Apel.

 


Knoop doorgehakt

Na 22 jaar in loondienst te hebben gewerkt, heeft de ervaren vakman Jan Vos dit jaar besloten om voor zichzelf te gaan beginnen. “Het waren vooral andere eenmansbedrijven die mij over de streep hebben getrokken”, licht Jan Vos zijn beslissing toe. “Ik werd vaak gevraagd door andere stratenmakers, grondverzetbedrijven en hoveniers om mee te helpen bij een grote klus. Omdat ik in loondienst werkte moest ik steeds ‘nee’ verkopen. Ik zou alleen mee kunnen helpen als ik voor mij zelf zou gaan beginnen. Begin dit jaar heb ik de knoop doorgehakt. En ik moet zeggen dat het mij heel goed bevalt! Ik vind het fijn om mijn eigen baas te kunnen zijn en de werkzaamheden zo uit te voeren als ik denk dat het goed is.”

Twee rechterhanden

‘Jan Vos Bestrating’ legt zich hoofdzakelijk toe op sierbestrating met daarnaast eventuele levering van materialen. “Daarbij kun je denken aan een oprit, zitkuil, terras, looppad, etc.”, voegt Jan Vos er aan toe. “Verder kan ik mensen ook een deskundig en creatief advies geven als daar prijs op wordt gesteld. Ook lastige en complexe klussen kan ik goed inschatten. Dat is het voordeel van veel ervaring. Daarnaast ben ik gecertificeerd voor rioleringswerkzaamheden en neem tuinonderhoud en complete tuinaanleg voor mijn rekening".

Kwaliteit is het uitgangspunt

Behalve een grote mate van deskundigheid vindt Jan Vos het heel normaal om een klus netjes af te werken. “Bij bestrating is het van het allergrootste belang dat er een goede verdichting plaatsvindt. Dat is om verzakkingen te voorkomen en dat gebeurt door middel van een trilplaat. Bestrating moet er vlak en haaks uitzien, de lijnen moeten recht zijn en stenen netjes worden afgeknipt. Tuinaanleg voer ik met grote precisie uit. Dit doe ik in samenwerking met een collega hovenier. Ik stel hoge eisen aan mezelf en ook aan mijn collega’s. Als ik klaar ben, laat ik geen materialen of rommel achter. Geen stapel stenen, bult zand of afval. Nee, een klus wordt altijd netjes afgerond. Mijn uitgangspunt is het streven naar kwaliteit. Dat levert alleen maar tevreden klanten op en daar is waar het met een eigen bedrijf om draait.”

Jan Vos Bestratingen is gevestigd aan de Bosanemoon 2 in Ter Apel. Vul het contactformulier in of neem telefonisch contact op. Telefoon: 06.12703304.

Jan Vos Bestratingen

Sitemap

 Omdat u een strakke bestrating verdiend

*Binnen 24 uur reactie met een vrijblijvende offerte

Foto's OdoornFoto's OdoornFoto's OdoornFoto's OdoornFoto's OdoornFoto's OdoornFoto's OdoornFoto's OdoornFoto's Odoorn
Jan Vos bestratingenJan Vos bestrating Groningen(Sier)bestrating Ter ApelJan Vos Ter ApelBestratingen Jan Vos Ter Apel