Strakke bestrating, het specialisme van Jan Vos!

Jan Vos is de professional als het gaat om een strakke bestrating

Jan Vos bestratingen kenmerkt zich door specialisme, kwaliteit en zorgvuldigheid. Met meer dan 25 jaar ervaring ben ik professional als het gaat om een strakke bestrating. Door de vele ervaringen die ik in de loop der jaren heb opgedaan, durf ik wel te zeggen dat we specialist zijn in het leggen van een strakke bestrating. 

Kwaliteit is iets waar ik veel waarde aan hecht, ik vind het belangrijk dat mijn klanten tevreden zijn met het afgeleverde werk en dat ik kwaliteit lever die ze van mij gewend zijn. Ik hecht veel waarde aan mond-tot-mond reclame en zorg er daarom ook altijd voor dat de klant tevreden is.

Verder zijn wij bij Jan Vos bestratingen allergisch voor slordige afwerkingsfouten. Met oog voor detail wordt alles strak afgeleverd.

Strakke bestrating en dat voor scherpe prijzen

Doordat ik kleinschalig te werk ga kan ik u aardig op de kosten besparen. Bij Jan Vos bestratingen heeft u geen overbodige kosten, maar gewoon duidelijke en scherpe prijzen. U krijgt vooraf een prijsofferte, zodat u later niet voor rare verassingen komt te staan.
Wel zo eerlijk en wel zo duidelijk!

Een totaal plaatje

Mocht u nou meer werkzaamheden hebben naast de bestrating? Jan Vos bestratingen kan voor u het totale plaatje verzorgen. Naast een strakke bestrating leg ik ook tuinen aan, dakterrassen en doe ik ook hout werk. Als dat nog niet genoeg is regel ik ook de egalisatiewerken en beplantingen. Kortom een allround bedrijf dat werkt met oog voor de afwerking.

Kijk voor rioleringswerkzaamheden hier

 

 

Jan Vos Bestratingen

Sitemap

 Omdat u een strakke bestrating verdiend

*Binnen 24 uur reactie met een vrijblijvende offerte

Strakke bestrating bij NoorderdiepStrakke bestrating bij NoorderdiepStrakke bestrating bij NoorderdiepStrakke bestrating bij NoorderdiepStrakke bestrating bij NoorderdiepStrakke bestrating bij NoorderdiepStrakke bestrating bij NoorderdiepStrakke bestrating bij NoorderdiepStrakke bestrating bij NoorderdiepStrakke bestrating bij NoorderdiepStrakke bestrating bij NoorderdiepStrakke bestrating bij NoorderdiepStrakke bestrating bij NoorderdiepStrakke bestrating bij NoorderdiepStrakke bestrating bij NoorderdiepStrakke bestrating bij NoorderdiepStrakke bestrating bij NoorderdiepStrakke bestrating bij Noorderdiep
Jan Vos bestratingenJan Vos bestrating Groningen(Sier)bestrating Ter ApelJan Vos Ter ApelBestratingen Jan Vos Ter Apel